GİRİŞ YAP

Kayseri Havaalanı Kapadokya Transferi | Kayseri Airport Transfer

Kayseri Havaalanı Kapadokya Transferi | Kayseri Airport Transfer

11.01.2022 14:18:20
Kayseri Havaalanı Kapadokya Transferi | Kayseri Airport Transfer

Kayseri Havaalanı Kapadokya Ulaşım

Kapadokya seyehati için Kayseri havaalanı - Göreme ve tüm Kapadokya otellerine ucuz transfer ve özel transfer seçeneklerimiz mevcuttur. Kayseri havaalanından Kapadokya'ya nasıl ulaşım sağlanır? Kayseriden Göremeye Nasıl gidilir? Kayseri Havaş hizmetleri mevcutmudur? gibi bütün sorularınızın cevapları Kayseri Havaalanı transferi sayfamızda bulunmaktadır. Kayseri havaalanından Kapadokya'ya son model araçlarımız ve profesyonel şoförlerimiz ile güvenli bir şekilde tatil bölgenize sizleri ulaştırıyoruz. 

Göreme Kayseri Havaalanı Ulaşım

Kapadokya gezinizin ardından, evinize geri dönüş için Kayseri havaalanına ulaşmanız gerekiyorsa, Göreme Kapadokya Kayseri havaalanı arası servis hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Göreme Kayseri havaalanı arası çeşitli koltuk sayısına sahip transfer araçlarımız mevcuttur. Kapadokyadan Kayseri havaalanına en ucuz nasıl gidilir? Göremeden Kayseriye otobüs var mı? Göreme Nevşehir havaalanı arası kaç km? Göremeden Kayseri veya Nevşehir havaalanına shuttle bus servisimiz ile uygun fiyata, bineceğiniz uçağa sizleri yetiştiriyoruz. 

Nevşehir Havaalanı Kapadokya Transferi

Nevşehir havaalanı Göreme Kapadokya ulaşım servisimiz ve transfer otobüslerimiz düzenli olarak dezenfekte ediliyordur. Nevşehir havaalanı Kapadokya transferi seyehatiniz öncesi, Kapadokya havaalanı ulaşım merkezimiz ile iletişime geçmeniz ve rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Kapadokya havaalanı Göreme transfer iletişim merkezimiz sizlere yardımcı olacaktır. 

Kayseri Havaalanı Kapadokya arası kaç km?

Kayseri havaalanı Kapadokya arası 80km mesafededir. Shuttle bus ile havaalanı transferi satın aldığınız takdirde ortalama 1 ve 1 buçuk saat arasında sizleri kalacağınız otelin kapısına bırakıyoruz. Özel transfer satın alırsanız bu süre yaklaşık olarak 50dk ya kadar düşebilir. 

Kapadokya Otellerinden Kayseri Havaalanına Transfer Var mı?

Göreme otellerinden Kayseri havaalanına transfer hizmetlerimiz mevcuttur. Ürgüp otelleri Nevşehir havaalanı transferi ve Kayseri havaalanı gidişKapadokya otelleri hizmetlerimiz mevcuttur. 

+90532 232 26 04
  • Kayseri Havaalanı
  • +90532 232 26 04
  • res@kayserirentacar.org
© 2018 - Tüm Hakları Saklıdır.
Whatsapp İçin Tıklayınız